Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1135
Название: | Ефективність розвитку та вдосконалення організаційних форм господарювання у аграрному секторі економіки |
Другие названия: | Efficiency of the development and improvement of organizational forms of economic activities in agrarian sector of economy |
Авторы: | Вовк, Ольга Степанівна |
Ключевые слова: | аграрний сектор agricultural sector форми господарювання forms of management сільськогосподарські підприємства agricultural enterprises |
Дата публикации: | 26-фев-2024 |
Издательство: | Львівський національний університет природокористування |
Библиографическое описание: | Вовк О.С. Ефективність розвитку та вдосконалення організаційних форм господарювання у аграрному секторі економіки : магістерська робота. Львів, 2024. 81 с.. |
Краткий осмотр (реферат): | Кваліфікаційна робота містить інформацію про формування та використання різних організаційних форм в аграрному секторі економіки. У роботі проаналізовано особливості формування сільськогосподарських підприємств на території Львівської області та тенденції їх функціонування. Досліджено зміни у ведення агробізнесу враховуючи воєнні дії на території України, виклики та можливості, спричинені війною. Розглянуто основні напрями підвищення підвищення ефективності розвитку організаційних форм господарювання у сільськогосподарському виробництві. Ророблено стратегію розвитку різних організаційних структур аграрного підприємництва та їх інтергація в мегаекономіку. |
Описание: | Спеціальність 051 "Економіка" |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1135 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вовк О.С..pdf | Кваліфікаційна робота | 1,56 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.