Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/109
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРожко, Іванна Семенівна-
dc.date.accessioned2022-06-23T11:26:32Z-
dc.date.available2022-06-23T11:26:32Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/109-
dc.subjectУ навчальному посібнику в логічній послідовності розглянуто етапи післязбиральної доробки соковитої продукції та характерні особливості кожного з них. Посібник буде корисним всім, хто займається вирощуванням соковитої продукції та хоче отримати прибуток завдяки її якісним параметрам, які обумовлені власне своєчасною та правильною післязбиральною доробкою.uk_UA
dc.titleПіслязбиральна доробка плодів, овочів та виноградуuk_UA
dc.title.alternativeПіслязбиральна доробка плодів, овочів та виноградуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Располагается в коллекциях:Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Післязбиральна доробка. Навчальний посібник. Рожко.doc22,97 MBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.