Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/109
Назва: Післязбиральна доробка плодів, овочів та винограду
Інші назви: Післязбиральна доробка плодів, овочів та винограду
Автори: Рожко, Іванна Семенівна
Ключові слова: У навчальному посібнику в логічній послідовності розглянуто етапи післязбиральної доробки соковитої продукції та характерні особливості кожного з них. Посібник буде корисним всім, хто займається вирощуванням соковитої продукції та хоче отримати прибуток завдяки її якісним параметрам, які обумовлені власне своєчасною та правильною післязбиральною доробкою.
Дата публікації: 2022
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/109
Розташовується у зібраннях:Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Післязбиральна доробка. Навчальний посібник. Рожко.doc22,97 MBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.