Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/109
Назва: | Післязбиральна доробка плодів, овочів та винограду |
Інші назви: | Післязбиральна доробка плодів, овочів та винограду |
Автори: | Рожко, Іванна Семенівна |
Ключові слова: | У навчальному посібнику в логічній послідовності розглянуто етапи післязбиральної доробки соковитої продукції та характерні особливості кожного з них. Посібник буде корисним всім, хто займається вирощуванням соковитої продукції та хоче отримати прибуток завдяки її якісним параметрам, які обумовлені власне своєчасною та правильною післязбиральною доробкою. |
Дата публікації: | 2022 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/109 |
Розташовується у зібраннях: | Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Післязбиральна доробка. Навчальний посібник. Рожко.doc | 22,97 MB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.