Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/107
Название: Організаційно-методичні засади обліку та аудиту розрахунків з покупцями і замовниками у приватному акціонерному товаристві «Красненський комбінат хлібопродуктів» Буського району Львівської області.
Авторы: Тимчина, Ольга Богданівна
Ключевые слова: облік
accounting
аудит
audit
сільське господарство
agriculture
виробництво
production
дохід
income
Дата публикации: 2021
Издательство: Львівський національний аграрний університет
Библиографическое описание: Тимчина О.Б. Організаційно-методичні засади обліку та аудиту розрахунків з покупцями і замовниками у приватному акціонерному товаристві «Красненський комбінат хлібопродуктів» Буського району Львівської області : магістерська робота. Львів, 2021. 100 с.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено проблемні питання організації та методики обліку і контролю розрахунків з покупцями і замовниками у сільськогосподарських підприємствах, вивчено та проаналізовано стан обліку та контролю, що здійснюється в агропідприємствах, зокрема його практичні і теоретичні аспекти, запропоновано заходи щодо оптимізації та покращення методики обліку і контролю розрахунків з покупцями і замовниками у сільськогосподарських підприємствах, що, на нашу думку, будуть сприяти кращому відображенню виробничо–господарської діяльності цих суб‘єктів господарювання в обліку, запровадженню нових технологій в облікову політику підприємства. The problem questions of organization and methodology of account and control of calculations are investigational with customers and customers in agricultural enterprises, the state of account and control that comes true in agroenterprises is studied and analysed, in particular him practical and theoretical aspects, events offer in relation to optimization and improvement of methodology of account and control of calculations with customers and customers in agricultural enterprises, that, to our opinion, will assist the best reflection of industrial and economic activity of these subjects of menage in account, input NT in registration politics enterprise.
Описание: Спеціальність 071 "Облік і оподаткування"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/107
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tymchyna_mag.pdfКваліфікаційна робота2,8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.