Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1005
Название: Розробка програмованого засобу для дослідження якості продукції овочівництва на базі платформи LabVIEW
Другие названия: Development of a programmable tool for researching the quality of vegetable production based on the LabVIEW platform
Авторы: Бурий, Тарас Юрійович
Ключевые слова: розробка
development
програмований засіб
programmable tool
дослідження якості
quality research
продукція
product
LabVIEW
LabVIEW
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Розробка програмованого засобу для дослідження якості продукції овочівництва на базі платформи LabVIEW. Бурий Т.Ю. Кафедра інформаційних технологій – Дубляни, Львівський НУП, 2024. Кваліфікаційна робота: 72 с.
Краткий осмотр (реферат): Виконано аналіз стану дослідження якості продукції овочівництва в контексті економічної безпеки країни. Охарактеризовано інформаційні системи та технології для дослідження якості продукції. Сформульовано завдання кваліфікаційної роботи. Здійснено електричне та математичне моделювання дослідження якості продукції, що дозволяє зробити сигнал об`єктом вивчення і розрахунків. Здійснено аналіз даних імітансу - комплексної величини, що визначає взаємодію між амплітудою і фазою в періодичному процесі в електричному колі, яке створено дією тестового сигналу на об’єкт оцінювання якості. Імітанс модельної рідини, такої як овочевий сік, виміряно та обчислено шляхом створення тестового сигналу, який є змінною напругою. Проаналізовано методи вимірювання імітансу, зокрема вимірювання імітансу через комплексну потужність, обчислення імітансу за допомогою рівняння Ейлера та перетворення Фур’є. Обґрунтовано доцільність використання LabVIEW у інформаційній технології створення віртуальних приладів для рохробки ефективної системи управління, контролю та передачі даних. Створено віртуальний прилад для контролю вмісту важких металів в овочевому соці, що базується на платформі LabVIEW із залученням блоку NI USB 6009. Здійснено програмну реалізацію вимірювання імітансу через комплексну потужність, за допомогою рівняння Ейлера, з використанням перетворення Фур’є та дискретного перетворення Фур'є для вимірювання імітансу. Розроблено заходи із охорони праці та безпека у надзвичайних ситуаціях. Визначено ефективність від використання віртуальних приладів для контролю вмісту важких металів.
Описание: Спеціальність 126 «Інформаційні системи та технології»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1005
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Burii.pdf1,5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.