Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/100
Название: Організація та методика обліку біологічного перетворення в м'ясному скотарстві у приватно-орендному сільськогосподарському підприємстві ім. Шевченка Горохівського району Волинської області
Авторы: Ковальчук, Максим Сергійович
Ключевые слова: витрати
costs
облік
accounting
виробництво
production
продукція тваринництва
animal breeding products
сільське господарство
agriculture
Дата публикации: 2021
Издательство: Львівський національний аграрний університет
Библиографическое описание: Ковальчук М.С. Організація та методика обліку біологічного перетворення в м'ясному скотарстві у приватно-орендному сільськогосподарському підприємстві ім. Шевченка Горохівського району Волинської області : магістерська робота. Львів, 2021. 107 с.
Краткий осмотр (реферат): У роботі висвітлено економічну суть витрат та їх місце у процесах біологічного перетворення Представлено вітчизняний і зарубіжний досвід обліку витрат виробництва та калькулювання собівартості. Описано методику дослідження обліку процесу біологічного перетворення у м’ясному скотарстві. Оцінено результати операційної діяльності та ефективності м’ясного скотарства. Висвітлено методику обліку витрат на біологічне перетворення та оприбуткування готової продукції у м’ясному скотарстві, калькулювання продукції м’ясного скотарства. ОкреслОкреслено ено перспективи організації обліку біологічного перетворення за центрами відповідальності. Зображено економічний механізм забезпечення зростання ефективності м’ясного скотарства. Виокремлено облікову складову управління витратами на біологічне перетворення у м’ясному скотарстві. Ключові слова: витрати, облік, виробництво, аналіз, продукція тваринництва, управлінський облік, центр витрат; центри відповідальності, біологічні перетворення, інформаційне забезпечення, галузеві стандарти обліку, сільське господарство, історична вартість, справедлива вартість. The work outlines the economic essence of costs and their position in the processes of biological transformation. The domestic and foreign experience of production costs accounting and cost calculation is presented. The research describes methodology of studying the accounting of the biological transformation processes in beef cattle breeding. The results of operation activities and efficiency of beef cattle breeding are estimated. The methodology of accounting of the biological transformation costs, posting of final products in beef cattle breeding, and calculation of beef cattle breeding products is highlighted. The work outlines prospects of biological transformation accounting by the centers of responsibility. The economic mechanism to secure an increase of beef cattle breeding efficiency is described. The accounting constituent of managing costs of biological transformation in beef cattle breeding is specified. Key words: costs, accounting, production, animal breeding products, managerial accounting, costs center, centers of responsibility, biological transformation, information supply, branch standards of accounting, agriculture, historical value, fair value.
Описание: Спеціальність 071 "Облік і оподаткування"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/100
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kovalchuk_mag.pdfКваліфікаційна робота1,44 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.