Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/95
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВакулюк, Софія Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-06-21T12:25:24Z-
dc.date.available2022-06-21T12:25:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВакулюк С.А. Теоретико-методичні засади обліку переробки молока на прикладі Товариства з обмеженою відповідальністю «Старий Порицьк» Іваничівського району Волинської області : магістерська робота. Львів, 2021. 117 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/95-
dc.descriptionСпеціальність 071 "Облік і оподаткування"uk_UA
dc.description.abstractУ роботі висвітлено економічну сутність та класифікацію витрат на переробку молока. Представлено технологічні та організаційні особливості переробки молока та їх вплив на побудову обліку витрат виробництва. Наведено загальні принципи обліку виробничих витрат і калькулювання собівартості молочної продукції. Проведено діагностику результатів операційної діяльності та ефективності переробки молока в ТОВ «Старий Порицьк». Висвітлено методику обліку переробки молока. The work outlines the economic essence and classification of costs for milk processing. The technological and organizational peculiarities of milk processing and their impact on organization of production costs accounting and calculation of milk product costs are presented. The research supplies diagnostics of the results of operational activities and efficiency of milk processing at Staryi Porytsk LLC. The methodology of milk processing accounting is described. The directions to optimize the system of milk processing accounting are considered. The peculiarities of organization of the production costs accounting by the technological cycles and centers of responsibility are studied. The prospects of application of the normative method of milk processing accounting are suggested.Окреслено Окреслено Окреслено Окреслено Окреслено напрями оптимізації системи обліку процесу переробки молока. Відображено особливості організації обліку витрат виробництва за технологічними циклами і центрами відповідальності. Наведено перспективи застосування нормативного методу обліку переробки молока.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectcostsuk_UA
dc.subjectоблікuk_UA
dc.subjectaccountinguk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectprocessinguk_UA
dc.subjectреалізаціяuk_UA
dc.subjectsalesuk_UA
dc.titleТеоретико-методичні засади обліку переробки молока на прикладі Товариства з обмеженою відповідальністю «Старий Порицьк» Іваничівського району Волинської області.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Vakuljuk_mag.pdfКваліфікаційна робота2,05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.