Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/93
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНаганчук, Любомир Романович-
dc.date.accessioned2022-06-21T11:41:21Z-
dc.date.available2022-06-21T11:41:21Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationНаганчук Л.Р. Організація та методика обліку переробки молока у фермерському господарстві «Агротем» Пустомитівського району Львівської області: магістерська робота. Львів,2021. 96 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/93-
dc.descriptionСпеціальність 071 "Облік і оподаткування"uk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі обґрунтовано теоретичні основи економічної суті та класифікації витрат на переробку молока, що сприятиме удосконаленню вітчизняної правової регламентації бухгалтерського обліку витрат. Удосконалено номенклатуру виробничих витрат згідно зі специфікою виробництва молочної продукції, що забезпечить функціональний підхід до управління витратами у сільськогосподарському підприємстві, сприятиме узгодженню об’єктів та методики обліку переробки молока. Досліджено ефективність виробництва молочної продукції із власної сировини у межах фермерського господарства. З’ясовано роль облікової інформації та калькулювання у процесі ціноутворення. Розроблено пропозиції щодо формування управлінської звітність у сфері виробництва молочної продукції. Theoretical bases of economic essence and classification of expenses for milk processing are substantiated in the diploma work. The development will contribute to the improvement of domestic legal regulation of cost accounting. The nomenclature of production costs has been improved in accordance with the specifics of dairy production. The improved range of costs will provide a functional approach to cost management in the agricultural enterprise, will help to harmonize the objects and methods of accounting for milk processing. The efficiency of dairy production from own raw materials within the farm has been studied. The role of accounting and costing in the pricing process has been elucidated. Proposals for the formation of management reporting in the field of dairy production have been developed.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectcostsuk_UA
dc.subjectбухгалтерський облікuk_UA
dc.subjectaccountinguk_UA
dc.subjectмолочна продукціяuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectдодана вартістьuk_UA
dc.subjectvalue addeduk_UA
dc.subjectуправлінська звітністьuk_UA
dc.subjectmanagement reportinguk_UA
dc.titleОрганізація та методика обліку переробки молока у фермерському господарстві «Агротем» Пустомитівського району Львівської областіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Naganchuk_mag.pdfКваліфікаційна робота1,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.