Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/83
Название: Актуальні питання землекористування та туризму в контексті сталого розвитку України: матеріали Всеукр. студентської наук.-практ. конф., 18 травня 2022 р.
Другие названия: Actual issues of land use and tourism in the context of sustainable development of Ukraine: materials student scientific-practical conf., May 18, 2022
Ключевые слова: землекористування
land use
землеустрій
land management
геодезія
geodesy
картографія
cartography
геоінформаційні технології
geoinformation technologies
охорона земель
land protection
кадастр
cadastre
туризм
tourism
сталий розвиток
sustainable development
готельно-ресторанна справа
hotel-restaurant business
Дата публикации: 2022
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Актуальні питання землекористування та туризму в контексті сталого розвитку України: матеріали Всеукр. студентської наук.-практ. конф., 18 травня 2022 р. Львів : Львівський національний університет природокористування, 2022. 290 с.
Краткий осмотр (реферат): У збірнику матеріалів конференції висвітлено результати наукових досліджень здобувачів вищої освіти за напрямами: геодезія, картографія та геоінформаційні технології у сфері землекористування; просторове планування, землеустрій та охорона земель; кадастр і оцінка земель; сучасні проблеми і перспективи розвитку туристичної індустрії в Україні та світі; економічні та соціальні аспекти туристично-рекреаційної діяльності; інноваційні підходи у сфері туризму та готельно-ресторанної справи. У сфері землевпорядкування особливу увагу приділено методам геоінформаційного картографування простору та дистанційного забезпечення геопросторовою інформацією, підходам до планування розвитку територіальних громад, особливостям проведення інвентаризації земель, обігу земель сільськогосподарського призначення, питанням безоплатної приватизації земель, методичному забезпеченню оцінки земель, науково обґрунтованим заходам з охорони земельних ресурсів та рекультивації порушених земель, кадастровому забезпеченню землевпорядних робіт. У сфері туризму акцентували увагу на: сучасних проблемах і перспективах розвитку туристичної індустрії в Україні; розвитку туризму після війни на прикладі досвіду іноземних країн; маркетингових дослідженнях на ринку туристичних послуг; використанні інноваційних технологій у туристичному та готельно-ресторанному бізнесі; туристично-рекреаційної діяльності; особливостях різних видів туризму (сільського, зеленого, гастрономічного, медичного та ін.).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/83
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій / Conference Papers

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Stud_konf_18.05.22.pdfМатеріали науково-практичної конференції5,71 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.