Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/773
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІваненко, Святослав Володимирович-
dc.date.accessioned2023-06-27T11:00:04Z-
dc.date.available2023-06-27T11:00:04Z-
dc.date.issued2023-06-26-
dc.identifier.citationІваненко С. В. Стан та перспективи розвитку готельно-ресторанних комплексів в Україні. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм. Львів: ЛНУП, 2023. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/773-
dc.description242 Туризмuk_UA
dc.description.abstractУ роботі розглянуто теоретико-методичні поняття і зміст, загальну характеристику готельно-ресторанного бізнесу в Україні та процес формування туристичних послуг і основні завдання готельно-ресторанної індустрії, також у роботі описано методику дослідження та оцінки готельно-ресторанних комплексів. Надано оцінку розвитку засобів розміщення готельно-ресторанних комплексів, динаміку кількості та показники колективних засобів розміщування в Україні. Також у роботі проаналізовано інвестиційну привабливість готельноресторанних комплексів в Україні, фактори впливу на інвестиційну привабливість підприємств готельно-ресторанного бізнесу та етапи залучення інвестицій у готельно-ресторанну справу. На основі результатів досліджень наведено особливості використання інновацій в готельно-ресторанному бізнесі для підвищення конкурентоздатності на ринку туристичних послуг. Виділено перспективи розвитку ринку готельноресторанних послуг в Україні та наведено напрями забезпечення ефективного функціонування ринку готельно-ресторанних послуг Україниuk_UA
dc.description.sponsorshipThe paper examines the theoretical and methodological concepts and content, the general characteristics of the hotel and restaurant business in Ukraine and the process of forming tourist services and the main tasks of the hotel and restaurant industry, and the method of research and evaluation of hotel and restaurant complexes is also described in the paper. An assessment of the development of means of accommodation of hotel and restaurant complexes, the dynamics of the number and indicators of collective means of accommodation in Ukraine is given. The work also analyzes the investment attractiveness of hotel-restaurant complexes in Ukraine, the factors affecting the investment attractiveness of hotel-restaurant business enterprises and the stages of investment attraction in the hotel-restaurant business. Based on the research results, the features of using innovations in the hotel and restaurant business to increase competitiveness in the market of tourist services are given. The prospects for the development of the market of hotel and restaurant services in Ukraine are highlighted and directions for ensuring the effective functioning of the market of hotel and restaurant services in Ukraine are givenuk_UA
dc.publisherДубляни: ЛНУПuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.subjecthotel and restaurant businessuk_UA
dc.subjectформування туристичних послугuk_UA
dc.subjectformation of tourist servicesuk_UA
dc.subjectзасоби розміщенняuk_UA
dc.subjectmeans of accommodationuk_UA
dc.subjectінвестиційна привабливість готельно-ресторанних комплексівuk_UA
dc.subjectinvestment attractiveness of hotel and restaurant complexesuk_UA
dc.titleСтан та перспективи розвитку готельно-ресторанних комплексів в Україніuk_UA
dc.title.alternativeThe state and prospects of developing hotel and restaurant complexes in Ukraineuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кваліфікаційна робота Іваненко С (д).pdf621,45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.