Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЖидачевський, Володимир Андрійович-
dc.date.accessioned2023-06-25T22:24:13Z-
dc.date.available2023-06-25T22:24:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЖидачевський В.А. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120 : дипломний проєкт. Львів, 2023. 59с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/680-
dc.descriptionСпеціальність 208 "Агроінженерія"uk_UA
dc.description.abstractОбґрунтовано технологічні процеси обробки м’ясної сировини при виробництві ковбасних виробів. Здійснено модернізацію вовчка, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯuk_UA
dc.subjectм’ясна сировинаuk_UA
dc.subjectraw meatuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.subjectsausage productsuk_UA
dc.subjectвовчокuk_UA
dc.subjectdormouseuk_UA
dc.titleПідвищення ефективності технологічного процесу обробки м’ясної сировини із використанням модернізованого вовчка К6-ФВП-120uk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the efficiency of the technological process of processing meat raw materials using the modernized wolf K6-FVP-120uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Gudachеvskuy_bak.pdf1,4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.