Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/64
Название: Теорія і практика розвитку агропромислового комплексу та сільських територій: матеріали ХХІІ Міжнародного науково-практичного форуму, 5– 7 жовтня 2021 р.
Другие названия: Development of agro-industrial complex and rural territories: theory and practice. Materials of the 22nd International Scientific and Practical Forum, October 05-07, 2021
Ключевые слова: агропромисловий комплекс
сільські території
організаційно-економічний механізм
продукція рослинництва
селекція
генетика
захист рослин
природні ресурси
сільськогосподарська техніка
енергетичні системи
архітектура
будівництво
земельні ресурси
освітні технології
гуманітарні дослідження
Дата публикации: 2021
Издательство: Львівський національний аграрний університет
Библиографическое описание: Теорія і практика розвитку агропромислового комплексу та сільських територій: матеріали ХХІІ Міжнародного науково-практичного форуму, 5– 7 жовтня 2021 р.: у 2 т. Львів: ННВК «АТБ», 2021. Т. 1. 418 с.; Т. 2. 318 с.
Краткий осмотр (реферат): Розглядаються організаційно-економічний механізм розвитку агропромислового комплексу і сільських територій, системи виробництва продукції рослинництва на основі екологостабілізуючих заходів, селекція, генетика та захист сільськогосподарських рослин у ХХІ столітті: реалії, виклики та перспективи, земельні відносини в контексті просторового розвитку територій, техніка та технології агропромислового виробництва, розвиток енергетичних систем в агропромисловому комплексі, архітектурні, конструктивні і технологічні рішення в сільському будівництві, інноваційні технології в освіті, а також гуманітарні дослідження в аграрній сфері (філософський, історичний та мовознавчий аспекти)
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/64
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових форумів / Materials of scientific forums

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Vol_1.pdfМатеріали форуму29,9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Vol_2.pdfМатеріали форуму37,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.