Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/527
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛях, Ростислав Миколайович-
dc.date.accessioned2023-04-04T16:41:22Z-
dc.date.available2023-04-04T16:41:22Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛях Р.М. Еколого-технологічна оцінка впливу виробничої діяльності ПРАТ «Гнідавський цукровий завод» м. Луцьк Волинської області. Кваліфікаційна робота. Львів, 2021р., 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/527-
dc.descriptionСпеціальність 183 «Технології захисту навколишнього середовища»uk_UA
dc.description.abstractУ дипломній роботі проаналізовано технологію виробництва цукру, визначено характер і величину техногенного впливу підприємства на навколишнє середовище, проведено розрахунки по викидах шкідливих речовин, що потрапляють в атмосферу, здійснено оцінку стану очисного обладнання, екологічної безпеки технологій та виробничого обладнання. Встановлено гранично допустимі викиди та вироблено рекомендації з організації контролю викидів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectАтмосферне повітря, цукрова промисловість, навколишнє середовище, гранично допустимі викидиuk_UA
dc.subjectAtmosphere, sugar industry, environment, maximum permissible emissionsuk_UA
dc.titleЕколого-технологічна оцінка впливу виробничої діяльності ПРАТ «Гнідавський цукровий завод» м. Луцьк Волинської областіuk_UA
dc.title.alternativeEcological and technological assessment of the impact of the production activity of PJSC "Hnidavsky Sugar Factory" in the city of Lutsk, Volyn Region 2021 р.uk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лях-бак.pdfКваліфікаційна робота933,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.