Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/430
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДзьоба, Василь Володимирович-
dc.date.accessioned2023-03-02T09:33:09Z-
dc.date.available2023-03-02T09:33:09Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДзьоба В.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна різних сортів люпину магістерська робота. Львів, 2022. 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/430-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractВивчалася продуктивність і поживність зерна люпину білого різних сортів. Встановлено, що вирощування на чорноземах опідзолених люпину білого сортів Макарівський і Чабанський дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Чабанський показав кращі результати, ніж сорт Макарівський.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectурожайuk_UA
dc.subjectharvestuk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectлюпинuk_UA
dc.subjectlupineuk_UA
dc.titleОсобливості формування урожайності і поживної цінності зерна різних сортів люпинуuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of yield formation and nutritional value of grain of different varieties of lupineuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dzoba_mag.pdfКваліфікаційна робота1,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.