Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/32
Название: Розвиток агротуризму як виду підприємницької діяльності на селі
Другие названия: Agritourism development of as a type of entrepreneurial activity in the country-side
Авторы: Дидів, Ірина Богданівна
Ключевые слова: агротуризм
agritourism
підприємництво
entrepreneurship
агросадиба
farmstead
агротуристичний кластер
agrotourism cluster
сільські території
rural areas
Дата публикации: 2021
Издательство: Львівський національний аграрний університет
Библиографическое описание: Дидів І. Б. Розвиток агротуризму як виду підприємницької діяльності на селі : дис. ... канд. екон. наук. : 08.00.04. Львів, 2021. 270 с.
Краткий осмотр (реферат): У дисертаційній роботі обґрунтовано теоретико-методичні засади та прикладні положення, а також здійснено пошук нових наукових підходів до удосконалення процесу реалізації економічних механізмів стимулювання та розвитку підприємництва у сфері агротуризму. З’ясовано сутність агротуризму, його значення та основні закономірності агротуристичної діяльності. Досліджено динаміку та передумови розвитку агротуризму. Проаналізовано туристично-рекреаційний потенціал і ринок агротуристичних послуг. Пред-ставлено результати анкетного опитування, що дало змогу оцінити наявний стан розвитку агротуризму, виявити поточні проблеми, з’ясувати основні чинники, які стримують агротуристичну діяльність та сприяють її розвитку. Удосконалено комплексний науково-методичний підхід дослідження агротуризму. Розроблено модель інноваційного розвитку агротуризму, діяльності агротуристичного кластера та міжкластерної співпраці з надання агротуристичних послуг. Запропоновано різні види інновацій в агротуризмі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/32
Располагается в коллекциях:Соціо-гуманітарні науки / Social Sciences and Humanities

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dydiv_dis.pdfДисертаційна робота8,64 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.