Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/3001
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКрочак, Богдан Ярославович-
dc.date.accessioned2025-12-28T17:17:51Z-
dc.date.available2025-12-28T17:17:51Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКрочак Б.Я. Поживна цінність для тварин кукурудзяної соломи різних гібридів: кваліфікаційна робота. Дубляни, 2025. 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/3001-
dc.descriptionСпеціальність 201"Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі проведено дослідження обсягів продуктивності соломи та розрахунок показників її поживної цінності у гібридів кукурудзи Меган, Абріса та Фаєрворк за умов опідзолених сірих ґрунтів Лісостепової зони України. Встановлено, що солома гібриду кукурудзи Абріса і особливо Фаєрворк мала вищу поживну цінність, ніж у контрольного гібриду Меган, завдяки підвищеному вмісту білка, БЕР і незначно нижчому вмісту клітковини. Фактичне жировідкладання і вміст кормових одиниць у гібридів Абріса та Фаєрворк були вищі, що свідчить про кращу енергетичну доступність соломи цих гібридів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectкукурудзяна соломаuk_UA
dc.subjectcorn strawuk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectгібридиuk_UA
dc.subjecthybriduk_UA
dc.subjectкукурудзаuk_UA
dc.subjectcornuk_UA
dc.titleПоживна цінність для тварин кукурудзяної соломи різних гібридівuk_UA
dc.title.alternativeNutritional value for animals of corn straw of different hybrids.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Krochak_mag.pdfКваліфікаційна робота1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.