Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2921
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЩербатий, Іван Володимирович-
dc.date.accessioned2025-12-17T13:36:51Z-
dc.date.available2025-12-17T13:36:51Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЩербатий І.В. Обґрунтування параметрів робочих елементів зернових дробарок: дипломна робота. Львів, 2025. 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2921-
dc.descriptionСпеціальність 208 "Агроінженерія"uk_UA
dc.description.abstractВ роботі досліджено закономірності відносного руху молотка як фізичного маятника у полі відцентрової сили; визначили залежності кінетичної енергії молотка та критичної швидкості руйнування зернових матеріалів; встановили залежність енергетичних показників процесу подрібнення від розмірно-масових параметрів молотків, в тому числі при зношуванні під час роботи; провели порівняльний аналіз якості подрібнення і ефективності роботи вдосконаленого молоткового ротора малогабаритного зернового подрібнювача відповідно до вимог розміру часток після подрібнення; виконали виробничу перевірку і розробили рекомендації щодо підвищення ефективності роботи подрібнювачі з шарнірно закріпленими молотками.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectЗернова дробаркаuk_UA
dc.subjectGrain crusheruk_UA
dc.subjectподрібненняuk_UA
dc.subjectgrindinguk_UA
dc.subjectсільськогосподарська продукціяuk_UA
dc.subjectagricultural productsuk_UA
dc.titleОбґрунтування параметрів робочих елементів зернових дробарокuk_UA
dc.title.alternativeJustification of the parameters of the working elements of grain crushersuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Scherbatuy_mag.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"1,68 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.