Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2828
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorВозний, Мар`ян Юрійович-
dc.date.accessioned2025-12-15T20:20:35Z-
dc.date.available2025-12-15T20:20:35Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationВозний М.Ю. Дослідження параметрів робочих органів подрібнювача післяжнивних решток УМС-170: дипломна робота. Львів, 2025. 59 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2828-
dc.description208 "Агроінженерія"uk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз способів та засобів для знищення післяжнивних решток, зокрема ротаційних комбінованих агрегатів. Обґрунтовано необхідність досліджень робочих органів ротаційного подрібнювача УМС-170 за різної швидкості руху агрегату вздовж валків соломи, що підлягала подрібнюванню. Проведено теоретичні дослідження взаємодії ротаційного робочого органу подрібнювача УМС-170 з рослинною масою. Отримано аналітичні залежності для розрахунку його основних конструктивно-технологічних параметрів. Наведено методики та результати експериментальних досліджень з визначення довжини та якості подрібнення соломи роторним подрібнювачем з використанням лабораторної установки.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectподрібнювачuk_UA
dc.subjectshredderuk_UA
dc.subjectпісляжнивні решткиuk_UA
dc.subjectcrop residuesuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectresearchuk_UA
dc.titleДослідження параметрів робочих органів подрібнювача післяжнивних решток УМС-170uk_UA
dc.title.alternativeResearch on the parameters of the working parts of the UMS-170 post-harvest residue chopperuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
VOZNYI_mag.pdf.pdf208 "Агроінженерія"1,71 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.