Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2163
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСтрогуш, Роман Любомирович-
dc.date.accessioned2025-02-07T06:54:55Z-
dc.date.available2025-02-07T06:54:55Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСтрогуш Р.Л. Стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм і рекреація. Львів: ЛНУП, 2024. 100 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2163-
dc.description242 Туризм і рекреаціяuk_UA
dc.description.abstractАнотація Кваліфікаційна робота присвячена вивченню особливостям розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. У першому розділі роботи висвітлено теоретико-методологічні аспекти розвитку гастрономічного туризму. Охарактеризовано сутність гастрономічного туризму. Охарактеризовано особливості впливу гастрономічного туризму на сталий розвиток. Виокремлено ключові аспекти розвитку гастрономічного туризму. У другому розділі оцінено стан розвитку гастрономічного туризму в Західних областях України. Представлено характеристику стану розвитку туризму в західних областях України. Здійснено аналіз змін в розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. У третьому розділі здійснено аналіз зарубіжного досвіду й практики розвитку гастрономічного туризму. Встановлено основні прогалини в розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. Визначено перспективи для розвитку гастрономічного туризму в західних областях України. The master's thesis is devoted to the study of the features of gastronomic tourism development in the western regions of Ukraine. The first chapter of the thesis highlights the theoretical and methodological aspects of the development of gastronomic tourism. It describes the essence of gastronomic tourism and the features of its impact on sustainable development. It identifies key aspects of gastronomic tourism development. In the second chapter, the state of development of gastronomic tourism in the western regions of Ukraine is evaluated. It presents a characterization of the state of tourism development in the western regions of Ukraine and analyzes changes in the development of gastronomic tourism there. The third chapter analyzes foreign experience and practices in the development of gastronomic tourism. It identifies the main gaps in the development of gastronomic tourism in the western regions of Ukraine and defines prospects for its development there.uk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjecttourismuk_UA
dc.subjectгастрономіяuk_UA
dc.subjectgastronomyuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectgastronomic tourismuk_UA
dc.subjectсталий розвитокuk_UA
dc.subjectsustainable developmentuk_UA
dc.subjectзахідні областіuk_UA
dc.subjectwestern regionsuk_UA
dc.subjectвоєнний станuk_UA
dc.subjectmartial lawuk_UA
dc.titleСтан та перспективи розвитку гастрономічного туризму в західних областях Україниuk_UA
dc.title.alternativeCurrent State and Prospects for the Development of Gastronomic Tourism in the Western Regions of Ukraineuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Диплом Строгуш.pdf1,74 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.