Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2136
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДашко, Назарій Ігорович-
dc.date.accessioned2025-01-20T12:38:12Z-
dc.date.available2025-01-20T12:38:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДашко Н.І. Дослідження параметрів дозатора зернової сировини для виробництва борошна. Дубляни: ЛНУП, 2024. 65 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2136-
dc.descriptionСпеціальність 133 Галузеве машинобудуванняuk_UA
dc.description.abstractРозглянуто класифікацію та конструктивні елементи існуючих дозаторів сипких компонентів. На основі аналізу конструкцій визначені задачі дослідження. Розглянуто основи технологічного і конструктивного розрахунку робочих органів дозаторів. Здійснено розробку теоретичних основ розрахунку дозаторів сипких компонентів. На основі моделювання технологічних процесів, які визначають конструктивні параметри елементів дозатора сипких компонентів обґрунтовано його конструктивні параметри. Проведено аналіз виробничих небезпек при експлуатації обладнання у цеху, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму. Здійснено енергетичну та техніко-економічну оцінку запропонованого конструктивного виконання шнекового дозатора сипких компонентівuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectДозатор, Зерно, Борошно, Робочий органuk_UA
dc.subjectWorking unit, Dosing unit, Flour , Grainuk_UA
dc.titleДослідження параметрів дозатора зернової сировини для виробництва борошнаuk_UA
dc.title.alternativeResearch on the parameters of the grain raw material batcher for flour productionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dashko_mag.pdfСпеціальність 133 Галузеве машинобудування2,05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.