Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1249
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКовтко, Олег Іванович-
dc.date.accessioned2024-03-25T19:51:30Z-
dc.date.available2024-03-25T19:51:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationАвтоматизація процесу фільтрування дріжджової суспензії у виробництві пресованих дріжджів. Ковтко О.І. – Кваліфікаційна робота бакалавра. Кафедра інформаційних технологій – Дубляни, ЛНУП, 2024. 82 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/1249-
dc.descriptionСпеціальність 151 – „Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології”uk_UA
dc.description.abstractВисвітлено суть процесу фільтрування дріжджової суспензії у виробництві пресованих дріжджів, обгрунтовано необхідність його автоматизації. Подано опис технологічного процесу, описано матеріальний та тепловий баланс процесу, наведені теоретичні основи технологічного процесу фільтрування дріжджової суспензії, проаналізовано фактори, що впливають на технологічний процес, складено структурну схему взаємозв’язку між технологічними параметрами об’єкта. Виконано технічне обґрунтування вибору функціональної схеми автоматизації та технічних засобів автоматизації, описано програму функціонування мікропроцесорного контролера SiemensSimaticS7-300 та принципову електричну схему зовнішніх з’єднань контролера SiemensSimaticS7-300. Виконано розрахунок і моделювання системи автоматичного регулювання: вибрано структуру моделі, розраховано параметри моделі, розраховано параметри настроювання автоматичного регулятора, описано схеми автоматизації, подано специфікацію засобів автоматизації. Розроблені заходи з охорони праці і навколишнього середовища. Розраховано економічну ефективність від впровадження запропонованої системи автоматизації.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectавтоматизаціяuk_UA
dc.subjectautomationuk_UA
dc.subjectтехнічні засобиuk_UA
dc.subjecttechnical meansuk_UA
dc.subjectмікропроцесорний контролерuk_UA
dc.subjectmicroprocessor controlleruk_UA
dc.subjectзакон регулюванняuk_UA
dc.subjectcontrol lawuk_UA
dc.subjectмоделюванняuk_UA
dc.subjectmodelinguk_UA
dc.subjectкрива розгонуuk_UA
dc.subjectoverclocking curveuk_UA
dc.subjectMatlabuk_UA
dc.subjectMatlabuk_UA
dc.titleАвтоматизація процесу фільтрування дріжджової суспензії у виробництві пресованих дріжджівuk_UA
dc.title.alternativeAutomation of the process of filtering yeast suspension in the production of pressed yeastuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kovtko.pdf1,38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.