Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/989
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПетросюк, Денис Тарасович-
dc.date.accessioned2024-02-06T08:30:29Z-
dc.date.available2024-02-06T08:30:29Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПетросюк Д.Т. Інтенсивність накопичення важких металів овочами в умовах закритого грунту. Кваліфікаційна робота. Кафедра екології. Дубляни, Львівський НУП, 2024.66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/989-
dc.descriptionСпеціальність 101 «Екологія».uk_UA
dc.description.abstractВивчено накопичення важких металів (свинець, кадмій, цинк, мідь) у овочах, вирощених в умовах закритого грунту. Встановлено, що всі досліджені овочі закритого грунту (червоний перець, помідори, огірки, цибуля) містили важкі метали (свинець, кадмій, цинк, мідь) у концентрації меншій за ГДК. У розрізі окремих видів овочів високу акумулюючу здатність по відношенню до свинцю, кадмію та цинку демонстрував червоний перець, а до міді – цибуля. Коефіцієнт небезпеки важких металів у овочах не перевищував граничний поріг 1,0.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectовочі, червоний перець, помідори, огірки, цибуля, свинець, кадмій, цинк, мідь, концентрація, коефіцієнт небезпекиuk_UA
dc.subjectvegetables, red pepper, tomatoes, cucumbers, onions, lead, cadmium, zinc, copper, concentration, hazard factoruk_UA
dc.titleІнтенсивність накопичення важких металів овочами в умовах закритого грунтуuk_UA
dc.title.alternativeIntensity of accumulation of heavy metals by vegetables in closed ground conditionsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Петросюк.pdfКваліфікаційна робота1,69 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.