Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/989
Title: Інтенсивність накопичення важких металів овочами в умовах закритого грунту
Other Titles: Intensity of accumulation of heavy metals by vegetables in closed ground conditions
Authors: Петросюк, Денис Тарасович
Keywords: овочі, червоний перець, помідори, огірки, цибуля, свинець, кадмій, цинк, мідь, концентрація, коефіцієнт небезпеки
vegetables, red pepper, tomatoes, cucumbers, onions, lead, cadmium, zinc, copper, concentration, hazard factor
Issue Date: 2024
Publisher: Львівський національний університет природокористування
Citation: Петросюк Д.Т. Інтенсивність накопичення важких металів овочами в умовах закритого грунту. Кваліфікаційна робота. Кафедра екології. Дубляни, Львівський НУП, 2024.66 с.
Abstract: Вивчено накопичення важких металів (свинець, кадмій, цинк, мідь) у овочах, вирощених в умовах закритого грунту. Встановлено, що всі досліджені овочі закритого грунту (червоний перець, помідори, огірки, цибуля) містили важкі метали (свинець, кадмій, цинк, мідь) у концентрації меншій за ГДК. У розрізі окремих видів овочів високу акумулюючу здатність по відношенню до свинцю, кадмію та цинку демонстрував червоний перець, а до міді – цибуля. Коефіцієнт небезпеки важких металів у овочах не перевищував граничний поріг 1,0.
Description: Спеціальність 101 «Екологія».
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/989
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Петросюк.pdfКваліфікаційна робота1,69 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.