Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/973
Название: Організація підприємницької діяльності сфери обслуговування у сільському туризмі.
Другие названия: Organization of entrepreneurial activity of the service sector in rural tourism.
Авторы: Чех, Ірина Олегівна
Ключевые слова: сільський туризм
rural tourism
послуги у сфері сільського туризму
services in the field of rural tourism
конкурентоздатність
competitiveness
ринок послуг у сфері сільського туризму
market of services in the field of rural tourism
Дата публикации: 2023
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Чех І. О. «Організація підприємницької діяльності сфери обслуговування у сільському туризмі». Кваліфікаційна робота за спеціальністю 242 Туризм. Львів: ЛНУП, 2023. 82 с.
Краткий осмотр (реферат): У роботі розглянуто теоретико-методичні основи досліджень у сфері сільського туризму, охарактеризовано сутність, види і основні поняття та організаційні особливості сільського туризму як виду підприємницької діяльності. Також у роботі визначено чинники розвитку підприємництва у сфері сільського туризму описано методичні підходи щодо оцінки розвитку сільського туризму. Надано характеристику та проведено аналіз розвитку сільського туризму, охарактеризовано нормативно-правові вимоги для зареєстрованих і незареєстрованих форм у сфері сільського туризму та організаційно-правових форми підприємницької діяльності в сфері сільського туризму. Проаналізовано потенціал та динаміку розвитку сільського туризму в Україні, визначено частину найбільш відвідуваних садиб за областями України у 2021 році та зазначено категоризацію у сфері сільського туризму «Українська гостинна садиба». На основі результатів досліджень визначено актуальні проблеми та перспективи розвитку сільського туризму в Україні, зазначено загрози від впливу пандемії COVID-19 військової агресії, проведено SWOT-аналіз сільського зеленого туризму в Україні. Визначено роль інновацій у формуванні конкурентоздатності туристичного продукту у сфері сільського туризму. The paper presents the theoretical and methodological foundations in the field of rural tourism, characterizes the essence, sees the main concepts and organizational features of rural tourism as a type of entrepreneurial activity. The work also identifies the factors of entrepreneurship development in the field of rural tourism, describes methodical approaches to assessing the development of rural tourism. The characteristics and analysis of the development of rural tourism were provided, the regulatory and legal requirements for registered and unregistered forms in the field of rural tourism and organizational and legal forms of entrepreneurial activity in the field of rural tourism were characterized. The potential and dynamics of the development of rural tourism in Ukraine were analyzed, the majority of the most visited manors in the regions of Ukraine in 2021 were determined, and the categorization in the field of rural tourism "Ukrainian hospitable manor" was strengthened. Based on the results of the study, the current problems and prospects for the development of rural tourism in Ukraine were identified, threats from the impact of the COVID-19 pandemic and military aggression were identified, and a SWOT analysis of rural green tourism in Ukraine was conducted. The role of innovations in the formation of the competitiveness of the tourist product in the field of rural tourism is determined.
Описание: 242 Туризм
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/973
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.