Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/965
Назва: | Особливості формування архітектурних малих аграрних підприємств на прикладі фермерського господарства з ягідництва у смт. Рожнятів Калуського району Івано-Франківської області |
Інші назви: | Peculiarities of the architectural small agrarian enterprises formation for example at the berry farm in Rozhnyativ village, Kalush district, Ivano-Frankivsk region. |
Автори: | Гавриловський, Володимир Олегович |
Ключові слова: | архітектура аrchitecture фермерське господарство Farming будинок фермера Farmer's House |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Гавриловський В.О. Особливості формування архітектурних малих аграрних підприємств на прикладі фермерського господарства з ягідництва у смт. Рожнятів Калуського району Івано-Франківської області: магістерська робота. Львів, 2024, 89 с. |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі досліджено вітчизняний та зарубіжний досвід проєктування аграрних підприємств, зокрема по вирощуванню ягід. Визначено чинники, які мають вплив на формування аграрних підприємств. Проаналізовано об'ємно-планувальне вирішення житлових будинків фермера, теплиць, магазинів та виробничих будівель. Розроблено концепцію розвитку аграрного підприємства по вирощуванню ягід, зокрема малини, ожини, смородини, полуниці та лохини. Сформульовано особливості формування архітектурно-планувальних вирішень аграрного підприємства. Запроєктовано аграрне підприємство по вирощуванню ягід в смт. Рожнятів, Калуського району, Івано-Франківської області. |
Опис: | Спеціальність 191 «Архітектура та містобудування» |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/965 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гавриловський_mag..pdf | Кваліфікаційна робота | 3,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.