Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожко, Іванна | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-13T14:34:37Z | - |
dc.date.available | 2023-12-13T14:34:37Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Рожко І.С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909 | - |
dc.description.abstract | The textbook reveals in a logical sequence the mutual influence and interdependence of factors in the formation of the quality of juicy products, starting from their cultivation to storage regimes and modern storage technologies. The reasons for the occurrence and development of diseases during storage are considered and emphasis is placed on ways to prevent them. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет природокористування | uk_UA |
dc.title | Сучасні технології зберігання соковитої продукції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рожко І.С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції Посібник 2023.pdf | навчальний посібник | 4,86 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.