Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРожко, Іванна-
dc.date.accessioned2023-12-13T14:34:37Z-
dc.date.available2023-12-13T14:34:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationРожко І.С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909-
dc.description.abstractThe textbook reveals in a logical sequence the mutual influence and interdependence of factors in the formation of the quality of juicy products, starting from their cultivation to storage regimes and modern storage technologies. The reasons for the occurrence and development of diseases during storage are considered and emphasis is placed on ways to prevent them.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.titleСучасні технології зберігання соковитої продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Рожко І.С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції Посібник 2023.pdfнавчальний посібник4,86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.