Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909
Назва: Сучасні технології зберігання соковитої продукції
Автори: Рожко, Іванна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Рожко І.С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції.
Короткий огляд (реферат): The textbook reveals in a logical sequence the mutual influence and interdependence of factors in the formation of the quality of juicy products, starting from their cultivation to storage regimes and modern storage technologies. The reasons for the occurrence and development of diseases during storage are considered and emphasis is placed on ways to prevent them.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909
Розташовується у зібраннях:Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рожко І.С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції Посібник 2023.pdfнавчальний посібник4,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.