Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909
Title: Сучасні технології зберігання соковитої продукції
Authors: Рожко, Іванна
Issue Date: 2023
Publisher: Львівський національний університет природокористування
Citation: Рожко І.С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції.
Abstract: The textbook reveals in a logical sequence the mutual influence and interdependence of factors in the formation of the quality of juicy products, starting from their cultivation to storage regimes and modern storage technologies. The reasons for the occurrence and development of diseases during storage are considered and emphasis is placed on ways to prevent them.
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/909
Appears in Collections:Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рожко І.С. Сучасні технології зберігання соковитої продукції Посібник 2023.pdfнавчальний посібник4,86 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.