Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/851
Назва: | Оптимізація азотного живлення ячменю озимого на темносірому опідзоленому ґрунті Західного Лісостепу |
Інші назви: | Optimization of nitrogen nutrition of winter barley on the dark gray podsolized soil of the Western Forest Steppe |
Автори: | Шестак, Володимир Генадійович |
Ключові слова: | озимий ячмінь азотні добрива нітрати закис азоту нітрапірин фосфор калій родючість ґрунту якість зерна урожай winter barley nitrogen fertilizers nitrates nitrous oxide nitrapyrin phosphorus potassium soil fertility grain quality yield |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Шестак В. Г. Оптимізація азотного живлення ячменю озимого на темносірому опідзоленому ґрунті Західного Лісостепу: дис. … доктора філософії: 201 Агрономія. Львів: Львівський національний університет природокористування, 2023, 211 с. |
Короткий огляд (реферат): | Дисертація присвячена вирішенню актуальної проблеми оптимізації азотного живлення в поєднанні з використанням стабілізатора азоту нітрапірину на темно-сірому опідзоленому ґрунті Лісостепу Західного при вирощуванні ячменю озимого. У дисертаційній роботі запропоновані ефективні норми азотного удобрення ячменю озимого з поєднанням внесення нітрапірину для оптимізації азотного живлення культури, запобігання втрат азоту через вимивання нітратів, попередження емісії закису азоту в атмосферу. |
Опис: | Дисертаційна робота |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/851 |
Розташовується у зібраннях: | Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
dis_Shestak.pdf | Дисертаційна робота | 8,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.