Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/844
Назва: Оцінка впливу діяльності кондитерської фабрики «Ярич» на стан атмосферного повітря
Інші назви: Assessment of the impact of Yarych confectionery factory on the state of the atmospheric air
Автори: Поврозник, Андрій Романович
Ключові слова: кондитерська фабрика, забруднення атмосферного повітря, викиди шкідливих речовин, хімічні показники
confectionery factory, atmospheric air pollution, emissions of harmful substances, chemical indicators
Дата публікації: 2023
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Поврозник А.Р. Оцінка впливу діяльності кондитерської фабрики «Ярич» на стан атмосферного повітря. Кваліфікаційна робота. Львів, 2023. 55 с.
Короткий огляд (реферат): Проведено екологічну характеристику кондитерської фабрики «Ярич» як джерела забруднення атмосферного повітря. Наведено загальні відомості про підприємство, опис виробництв (основних ти допоміжних) та перелік, технологічних процесів. Вивчено перелік найбільш поширених і небезпечних забруднюючих речовин, викиди яких в атмосферне повітря підлягають регулюванню, перелік забруднюючих речовин та порогових значень потенційних викидів, за якими здійснюється державний облік. Дано характеристику джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря та їх параметрів бісквітного виробництва. Наведено характеристику газоочисних установок кондитерської фабрики «Ярич».
Опис: Спеціальність 183 «Технології захисту навколишнього середовища»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/844
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Поврозник А. docx.pdfКваліфікаційна робота1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.