Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/844
Title: Оцінка впливу діяльності кондитерської фабрики «Ярич» на стан атмосферного повітря
Other Titles: Assessment of the impact of Yarych confectionery factory on the state of the atmospheric air
Authors: Поврозник, Андрій Романович
Keywords: кондитерська фабрика, забруднення атмосферного повітря, викиди шкідливих речовин, хімічні показники
confectionery factory, atmospheric air pollution, emissions of harmful substances, chemical indicators
Issue Date: 2023
Publisher: Львівський національний університет природокористування
Citation: Поврозник А.Р. Оцінка впливу діяльності кондитерської фабрики «Ярич» на стан атмосферного повітря. Кваліфікаційна робота. Львів, 2023. 55 с.
Abstract: Проведено екологічну характеристику кондитерської фабрики «Ярич» як джерела забруднення атмосферного повітря. Наведено загальні відомості про підприємство, опис виробництв (основних ти допоміжних) та перелік, технологічних процесів. Вивчено перелік найбільш поширених і небезпечних забруднюючих речовин, викиди яких в атмосферне повітря підлягають регулюванню, перелік забруднюючих речовин та порогових значень потенційних викидів, за якими здійснюється державний облік. Дано характеристику джерел викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря та їх параметрів бісквітного виробництва. Наведено характеристику газоочисних установок кондитерської фабрики «Ярич».
Description: Спеціальність 183 «Технології захисту навколишнього середовища»
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/844
Appears in Collections:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Поврозник А. docx.pdfКваліфікаційна робота1,03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.