Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/766
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГолубець, Роман Андрійович-
dc.date.accessioned2023-06-27T09:47:14Z-
dc.date.available2023-06-27T09:47:14Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/766-
dc.description133 Галузеве машинобудуванняuk_UA
dc.description.abstractУдосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробів. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування. Львів: ЛНУП, 2023. 48 с. Короткий огляд (реферат): Проаналізовано існуючі технології виробництва макаронних виробів та вибрано необхідну кількість обладнання по запропонованій технології. Спроектовано технологічний процес виробництва макаронних виробів, розраховано основні параметри процесу, режими роботи підприємства і фонди часу. Сформовано потоково-технологічну лінію макаронного виробництва. Для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено макаронний прес, здійснено його розрахунок. Розроблено заходи з покращення умов праці та захисту довкілля. Виконано розрахунок економічної ефективності потоковомеханізованої лінії по виробництву макаронних виробівuk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectконструкціяuk_UA
dc.subjectconstructionuk_UA
dc.subjectпресuk_UA
dc.subjectpressuk_UA
dc.subjectлініяuk_UA
dc.subjectlineuk_UA
dc.subjectмакаронні виробиuk_UA
dc.subjectpastauk_UA
dc.titleУдосконалення конструкції макаронного преса для лінії виробництва макаронних виробівuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the design of the pasta press for the pasta production lineuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Holubec_bach.pdfКваліфікаційна робота1,35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.