Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/765| Название: | Удосконалення конструкції фаршезмішувача для лінії виробництва ковбасних виробів |
| Другие названия: | Improvement of the design of the ground mixer for the line production of sausage products |
| Авторы: | Гіль, Володимир Степанович |
| Ключевые слова: | конструкція construction фаршезмішувач stuffing лінія line ковбаса sausage |
| Дата публикации: | 2023 |
| Краткий осмотр (реферат): | Проаналізовано технологію виробництва ковбасних виробів, розраховано запас сировини добовий, тижневий і річний. Здійснено розрахунок потоково-технологічної лінії, визначено кількість технологічного обладнання та здійснено його підбір. Проведено огляд існуючих машин, для покращення якості кінцевого продукту вдосконалено фаршезмішувач, здійснено його кінематичний та енергетичний розрахунок. Розроблено заходи з покращення умов праці, проведено структурнофункціональний аналіз технологічного процесу та обґрунтовано можливі чинники травмонебезпечних ситуацій і описано правила безпеки праці та захисту довкілля. Виконано розрахунок економічної ефективності потоковотехнологічної лінії по виготовленню ковбасних виробі |
| Описание: | 133 Галузеве машинобудування |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/765 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Hill_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,5 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.