Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/755
Название: Підвищення ефективності міжрядного обробітку картоплі з використанням культиватора для міжрядного обробітку ґрунту із розробленою розпушувальною лапою
Другие названия: Increasing the efficiency of inter-row Cultivation using a Cultivator with a Developed Loosening Blade
Авторы: Ващук, Дмитро Анатолійович
Ключевые слова: картопля
potato
культиватор
cultivator
розпушувальна лапа
loosening blade
Дата публикации: 2023
Издательство: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Библиографическое описание: Ващук Д.А. Підвищення ефективності міжрядного обробітку картоплі з використанням культиватора для міжрядного обробітку ґрунту із розробленою розпушувальною лапою: дипломний проєкт. Львів, 2023. 52с.
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз технологій вирощування картоплі. Запропонована гребенева технологія вирощування картоплі з нарізанням гребенів восени для кращого прогрівання ґрунту в гребенях весною, що дозволить підвищити врожайність на 2 центнери з гектара. Розглянута операція розпушення гребенів до і після появи сходів. Розраховані основні техніко-економічні показники даної операції та розроблена операційна карта. Для підвищення якості обробітку основи гребеня розроблені додаткові робочі органи (лапи), що кріпляться до секції культиватора КОН-2,8ПМ. Запропоновані лапи забезпечують обробіток гребенів, що були нарізані восени, а також в період догляду за картоплею до появи сходів. Обґрунтовані основні параметри розроблених лап для розпушення гребенів.
Описание: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/755
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Vashchuk_bach.pdf926,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.