Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/734
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМудрик, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2023-06-26T20:03:20Z-
dc.date.available2023-06-26T20:03:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМудрик Р.В. Еколого-ценотичні особливості калгану Potentilla erecta (L.) Raeusch на Яворівщині. Кваліфікаційна робота бакалавра. Львів. Львівський НУП, 2023.79с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/734-
dc.descriptionСпеціальність 101 «Екологія»uk_UA
dc.description.abstractРезультатом проведених досліджень є встановлені закономірності поширення калгану на території Яворівщини, описані еколого-ценотичні особливості виду в природних ценозах. Проведена порівняльна характеристика карпатського екотипу калгану з поліським та визначено накопичення дубильних речовини у кореневищах карпатського, поліського і лісостепового P. еrecta в процесі онтогенезу. Здійснено культивування перстачу прямостоячого з метою встановлення морфологічних відмінностей між культивованими рослинами і природними популяціями та визначено їх якість сировини. Запропоновано ефективні шляхи збереження популяцій калгану на Яворівщині. Виявлені негативні чинники впливу на осередки досліджуваного виду та окреслені шляхи подолання цих проблем.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectКалган, екотип, еколого-ценотичні особливості, Яворівщинаuk_UA
dc.subjectKalgan, ecotype, ecological and coenotic features, Yavoriv regionuk_UA
dc.titleЕколого-ценотичні особливості калгану Potentilla erecta (L.) Raeusch на Яворівщиніuk_UA
dc.title.alternativeEcological and coenotic features of the galangal Potentilla erecta (L.) Raeusch in Yavoriv regionuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
дипл Мудрик.pdfКваліфікаційна робота2,73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.