Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
Название: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника
Другие названия: Increasing the efficiency of the technological process of processing dairy raw materials using a modernized fermenter
Авторы: Петрів, Андрій Михайлович
Ключевые слова: молоко
milk
заквасочник
leaven
кисломолочні продукти
fermented milk products
Дата публикации: 2023
Издательство: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Библиографическое описание: Петрів А.М. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки молочної сировини із використанням модернізованого заквасочника : дипломний проєкт. Львів, 2023. 50с.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано технологічні процеси обробки молочної сировини при виробництві кисломолочних продуктів. Здійснено модернізацію заквасочника, зокрема мийної головки, що покращить ефективність роботи даної машини.
Описание: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/683
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Petriv_bak.pdf607,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.