Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Луньо, Богдан Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-25T22:30:19Z | - |
dc.date.available | 2023-06-25T22:30:19Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Луньо Б.В. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату : дипломний проєкт. Львів, 2023. 55с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682 | - |
dc.description | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Обґрунтовано технологічні процеси обробки тіста при виробництві хлібобулочних виробів. Здійснено модернізацію тістоприготувального агрегати, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ | uk_UA |
dc.subject | тісто | uk_UA |
dc.subject | dough | uk_UA |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UA |
dc.subject | baked goods | uk_UA |
dc.subject | тістоприготувальний агрегат | uk_UA |
dc.subject | dough machine unit | uk_UA |
dc.title | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату | uk_UA |
dc.title.alternative | Increasing the efficiency of the technological process of dough processing using a modernized dough-making unit | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lunjo_bak.pdf | 969,07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.