Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682| Название: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату |
| Другие названия: | Increasing the efficiency of the technological process of dough processing using a modernized dough-making unit |
| Авторы: | Луньо, Богдан Васильович |
| Ключевые слова: | тісто dough хлібобулочні вироби baked goods тістоприготувальний агрегат dough machine unit |
| Дата публикации: | 2023 |
| Издательство: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
| Библиографическое описание: | Луньо Б.В. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки тіста із використанням модернізованого тістоприготувального агрегату : дипломний проєкт. Львів, 2023. 55с. |
| Краткий осмотр (реферат): | Обґрунтовано технологічні процеси обробки тіста при виробництві хлібобулочних виробів. Здійснено модернізацію тістоприготувального агрегати, зокрема визначення конструктивних, кінематичних та інші параметрів. |
| Описание: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/682 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Lunjo_bak.pdf | 969,07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.