Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлімаш, Артем Олексійович-
dc.date.accessioned2023-06-25T22:27:18Z-
dc.date.available2023-06-25T22:27:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКлімаш А.О. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувача : дипломний проєкт. Львів, 2023. 56с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/681-
dc.descriptionСпеціальність 208 "Агроінженерія"uk_UA
dc.description.abstractОбґрунтовано технологічні процеси обробки мясної сировини для виробництва ковбасних виробів. Здійснено модернізацію фаршезмішувача, зокрема розрахунок технологічних, конструктивних, кінематичних та інші параметрів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectфаршuk_UA
dc.subjectstuffinguk_UA
dc.subjectфаршезмішувачuk_UA
dc.subjectstuffing mixeruk_UA
dc.titleПідвищення ефективності технологічного процесу обробки м’яса сировини із використанням модернізованого фаршезмішувачаuk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the efficiency of the technological process of raw meat processing with the use of a modernized minced meat mixeruk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Klimach_bak.pdf674,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.