Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/679
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБезуглий, Ярослав Романович-
dc.date.accessioned2023-06-25T22:20:30Z-
dc.date.available2023-06-25T22:20:30Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБезуглий Я.Р. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини макаронного виробництва із використанням модернізованої системи накопичення та дозування : дипломний проєкт. Львів, 2023. 100с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/679-
dc.descriptionСпеціальність 208 "Агроінженерія"uk_UA
dc.description.abstractОбґрунтовано причини та економічну доцільність створення переробного підприємства потоково технологічної лінії з виробництва макаронних виробів. Проведено аналіз існуючого обладнання та виконано підбір марок та їх кількості згідно потреб господарства. Проведено модернізацію системи дозування та накопичення, з удосконаленням даної системи на макаронному пресі БИД-350, з додаванням вакуумної системи, магнітного вловлювача, та контактного нагрівача.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯuk_UA
dc.subjectмакаронний пресuk_UA
dc.subjectpasta pressuk_UA
dc.subjectсистема дозування та накопиченняuk_UA
dc.subjectdosing and storage systemuk_UA
dc.subjectмакарони спагетіuk_UA
dc.subjectSpaghetti pastauk_UA
dc.titleПідвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини макаронного виробництва із використанням модернізованої системи накопичення та дозуванняuk_UA
dc.title.alternativeIncreasing the efficiency of the technological process of processing raw materials for pasta production using a modernized system of accumulation and dosinguk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bezuhlyi_bach..pdf1,18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.