Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/679
Назва: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини макаронного виробництва із використанням модернізованої системи накопичення та дозування |
Інші назви: | Increasing the efficiency of the technological process of processing raw materials for pasta production using a modernized system of accumulation and dosing |
Автори: | Безуглий, Ярослав Романович |
Ключові слова: | макаронний прес pasta press система дозування та накопичення dosing and storage system макарони спагеті Spaghetti pasta |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Бібліографічний опис: | Безуглий Я.Р. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини макаронного виробництва із використанням модернізованої системи накопичення та дозування : дипломний проєкт. Львів, 2023. 100с. |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано причини та економічну доцільність створення переробного підприємства потоково технологічної лінії з виробництва макаронних виробів. Проведено аналіз існуючого обладнання та виконано підбір марок та їх кількості згідно потреб господарства. Проведено модернізацію системи дозування та накопичення, з удосконаленням даної системи на макаронному пресі БИД-350, з додаванням вакуумної системи, магнітного вловлювача, та контактного нагрівача. |
Опис: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/679 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bezuhlyi_bach..pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.