Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/679
Название: Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини макаронного виробництва із використанням модернізованої системи накопичення та дозування
Другие названия: Increasing the efficiency of the technological process of processing raw materials for pasta production using a modernized system of accumulation and dosing
Авторы: Безуглий, Ярослав Романович
Ключевые слова: макаронний прес
pasta press
система дозування та накопичення
dosing and storage system
макарони спагеті
Spaghetti pasta
Дата публикации: 2023
Издательство: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ
Библиографическое описание: Безуглий Я.Р. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини макаронного виробництва із використанням модернізованої системи накопичення та дозування : дипломний проєкт. Львів, 2023. 100с.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано причини та економічну доцільність створення переробного підприємства потоково технологічної лінії з виробництва макаронних виробів. Проведено аналіз існуючого обладнання та виконано підбір марок та їх кількості згідно потреб господарства. Проведено модернізацію системи дозування та накопичення, з удосконаленням даної системи на макаронному пресі БИД-350, з додаванням вакуумної системи, магнітного вловлювача, та контактного нагрівача.
Описание: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/679
Располагается в коллекциях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bezuhlyi_bach..pdf1,18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.