Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                
    
    https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/679| Название: | Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини макаронного виробництва із використанням модернізованої системи накопичення та дозування | 
| Другие названия: | Increasing the efficiency of the technological process of processing raw materials for pasta production using a modernized system of accumulation and dosing | 
| Авторы: | Безуглий, Ярослав Романович | 
| Ключевые слова: | макаронний прес pasta press система дозування та накопичення dosing and storage system макарони спагеті Spaghetti pasta | 
| Дата публикации: | 2023 | 
| Издательство: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ | 
| Библиографическое описание: | Безуглий Я.Р. Підвищення ефективності технологічного процесу обробки сировини макаронного виробництва із використанням модернізованої системи накопичення та дозування : дипломний проєкт. Львів, 2023. 100с. | 
| Краткий осмотр (реферат): | Обґрунтовано причини та економічну доцільність створення переробного підприємства потоково технологічної лінії з виробництва макаронних виробів. Проведено аналіз існуючого обладнання та виконано підбір марок та їх кількості згідно потреб господарства. Проведено модернізацію системи дозування та накопичення, з удосконаленням даної системи на макаронному пресі БИД-350, з додаванням вакуумної системи, магнітного вловлювача, та контактного нагрівача. | 
| Описание: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/679 | 
| Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree | 
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Bezuhlyi_bach..pdf | 1,18 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | 
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
