Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/674| Назва: | Автоматизація технологічного процесу кристалізації адипінової кислоти |
| Інші назви: | Automation of the technological process of adipic acid crystallisation |
| Автори: | Мучак, Артем Романович |
| Ключові слова: | автоматизація automation технічні засоби technical means контролер controller функціональна схема автоматизації functional scheme of automation моделювання modeling |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
| Бібліографічний опис: | Автоматизація технологічного процесу кристалізації адипінової кислоти. Мучак А.Р. – Кваліфікаційна робота бакалавра. Кафедра інформаційних технологій – Дубляни, ЛНУП, 2023. 83 с. |
| Короткий огляд (реферат): | В бакалаврській кваліфікаційній роботі проведена розробка системи автоматизації процесу кристалізації адипінової кислоти, зокрема розглянуто існуючі схеми автоматизації та синтезована ФСА для заданих умов роботи. Запропонована в кваліфікаційній роботі система керування технологічним процесом розроблена на основі мікропроцесорного контролера „Реміконт Р- 130”. Впровадження таких технічних засобів підвищить надійність управління даним процесом. Для заданих критеріїв якості регулювання були розраховані оптимальні параметри настройки ПІД-регулятора температури кристалізації. В середовищі SIMULINK пакету MATLAB був побудований перехідний процес з заданими критеріями якості регулювання. |
| Опис: | Спеціальність 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/674 |
| Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Мучак_АКТ-41.pdf | 981,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.