Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/62
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧеревко, Ірина Василівна-
dc.date.accessioned2022-02-22T19:56:14Z-
dc.date.available2022-02-22T19:56:14Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЧеревко І. В. Формування експортного потенціалу нішевих культур у контексті зрівноваженого розвитку сільських регіонів: теорія, методологія, практика : дис. … доктора екон. наук. : 08.00.04. Житомир, 2021. 577 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/62-
dc.description.abstractУ дисертації представлені результати дослідження основних шляхів вирішення проблеми підвищення ефективності функціонування виробників сільськогосподарської продукції шляхом впровадження у практику їх господарювання нішевих культур та формування експортного потенціалу продукції їх вирощування з метою сприяння зрівноваженому розвитку сільських регіонів як чинника покращення продовольчої безпеки країни та підвищення рівня добробуту її населення. Актуальність дослідження обумовлюється наростанням негативних змін клімату і розвитком процесів дуалізації та поляризації сільського господарства країни на сектори великих і малих виробників сільськогосподарської продукції, що змушує господарства в обох секторах займатись пошуком оптимальних напрямів подальшого розвитку своєї економіки. На основі розробленої в ході дослідження його методології доведено, що вирощування нішевих культур і експорт його продукції є реальним шляхом підвищення ефективності функціонування виробників сільськогосподарської продукції як основи розвитку економічної сфери сільських регіонів, а на базі цього – всіх сфер життєдіяльності у сільських регіонах, тобто – здійснення їх зрівноваженого розвитку. Обґрунтовано можливості і доцільність розвитку нішевого напряму сільськогосподарського виробництва не лише малими, але й великими підприємствами.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectнішеві культуриuk_UA
dc.subjectniche culturesuk_UA
dc.subjectзрівноважений розвитокuk_UA
dc.subjectsustainable developmentuk_UA
dc.subjectекспортний потенціалuk_UA
dc.subjectexport potentialuk_UA
dc.subjectсільські регіониuk_UA
dc.subjectrural areasuk_UA
dc.titleФормування експортного потенціалу нішевих культур у контексті зрівноваженого розвитку сільських регіонів: теорія, методологія, практикаuk_UA
dc.title.alternativeNiche cultures export potential formation in the context of sustainable development of rural areas: theory, methodology, practiceuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Располагается в коллекциях:Соціо-гуманітарні науки / Social Sciences and Humanities

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Cherevko_dis.pdfДисертаційна робота11,83 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.