Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/496
Title: Вплив позакореневого підживлення на урожайність і якість петрушки кореневої
Other Titles: The effect of foliar fertilization on the yield and quality of root parsley
Authors: Юрчук, Дмитро Юрійович
Keywords: петрушка коренева
root parsley
регулятори росту
growth regulators
урожайність
productivity
якість продукції
product quality
позакореневе підживлення
foliar feeding
Issue Date: 2022
Publisher: Львівський національний університет природокористування
Citation: Юрчук Д.Ю. Вплив позакореневого підживлення на урожайність і якість петрушки кореневої : кваліфікаційна робота. Львів, 2022. 88 с.
Abstract: Продовж 2021 – 2022 рр. в умовах фермерського господарства на ясно-сірих легкосуглинкових ґрунтах проводилися дослідження з вивчення ефективності застосування регуляторів росту рослин. Найвищу врожайність (38,1 т/га) коренеплодів петрушки одержали за використання регулятора росту рослин Блек Джек. За позакореневого підживлення регуляторами росту рослин Вимпел 2 та Рівал врожайність петрушки становила відповідно 37,0 та 36,2 т/га, що вище за контроль відповідно на 5,5 та 4,7 т/га. Continuation of 2021-2022 in the conditions of the farm on light-gray light loamy soils, studies were conducted to study the effectiveness of the use of plant growth regulators. The highest yield (38.1 t/ha) of parsley roots was obtained with the use of Black plant growth regulator jack Under foliar fertilization with Vimpel 2 and Rival plant growth regulators, the yield of parsley was 37.0 and 36.2 t/ha, respectively, which is higher than the control by 5.5 and 4.7 t/ha, respectively.
Description: 203 Садівництво та виноградарство
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/496
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yurchuk_mag.pdf.pdfКваліфікаційна робота1,57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.