Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466| Название: | Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна |
| Другие названия: | Effect of sorts peculiarities of winter barley upon crop capacity and nutritiousness of grains |
| Авторы: | Paлeць, Haзap Oлeкcaндpoвич |
| Ключевые слова: | озимий ячмінь winter barley сорти Сандра і Делікатессе Sandra and Delicatesse sorts урожайність і поживність зерна crop capacity and nutritiousness of grains |
| Дата публикации: | 2022 |
| Издательство: | Львівський національний університет природокористування |
| Библиографическое описание: | Paлeць H.O. Вплив сортових особливостей озимого ячменю на урожайність і поживну цінність зерна: кваліфікаційна робота.. Львів, 2022 р., 91 с. |
| Краткий осмотр (реферат): | Вища урожайність зерна, згідно досліджень, властива сорту озимого ячменю Сандра. Сорт Сандра показав на 2,6 % більший вміст протеїну у складі зерна, ніж сорт Делікатессе. Загалом дослідження показали, що провадження у виробництво чеського озимого ячменю сорту Сандра, який завдяки кращим індивідуальним характеристикам за врожайністю, стійкістю до абіотичних й біотичних чинників і стабільністю структурних елементів урожайності, переважає французький сорт Делікатессе, сприятиме додатковому прибутку й отриманню зерна з вищою поживною цінністю. |
| Описание: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/466 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Ralec mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,32 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.