Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/458
Назва: Особливості формування продуктивності буряка цукрового залежно від рівнів удобрення
Інші назви: Features of formation of sugar beet productivity depending on the levels of fertilization
Автори: Котишин, Андрій Михайлович
Ключові слова: буряк цукровий
sugar beet
рівні удобрення
fertilizer levels
врожайність
productivity
цукристість
sugar content
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Котишин А.М.Особливості формування продуктивності буряка цукрового залежно від рівнів удобрення. Львів, 2021. 85 с.
Короткий огляд (реферат): У дипломній роботі висвітлені результати досліджень, проведених в умовах Лісостепу західного на дослідному полі кафедри технологій у рослинництві Львівського НАУ м. Дубляни Львівської області Львівського району 2020 – 2021 рр. з вивчення впливу рівнів удобрення на формування продуктивності буряку цукрового. Метою дослідження було визначити вплив різних рівнів удобрення на формування продуктивності буряку цукрового гібриду Бенефіта КВС. За результатами дослідження встановлено вплив рівнів удобрення на показники динаміки наростання маси коренеплоду та листків. Зокрема, рівень удобрення N290P220K320.буряку цукрового забезпечив найвищий рівень урожайності коренеплодів 91,3 т/га, або на 243,2 % більше контрольного варіанту без мінерального удобрення. За результатами розрахунку економічної ефективності рівень удобрення N290P220K320 буряку цукрового забезпечив найвищі показники між варіантів досліду: прибуток становив 33409 грн/га, собівартість 384,1 грн/т, рівень рентабельності – 48,8 %, а коефіцієнт енергетичної ефективності - 4,10 Кее.
Опис: Спеціальність 201 «Агрономія»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/458
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kotyshyn_mag.pdfКваліфікаційна робота675,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.