Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/446
Назва: Формування урожайності і поживності люцернового сіна залежно від сортових особливостей
Інші назви: Formation of crop capacity and nutritiousness of lucerne hay depending on the sort peculiarties
Автори: Koзлoвcький, Дмитpo Cepгiйoвич
Ключові слова: люцернове сіно
lucerne hay
урожайність
crop capacity
поживність
nutritiousness
укоси
slopes
Дата публікації: 2022
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Koзлoвcький Д.C. Формування урожайності і поживності люцернового сіна залежно від сортових особливостей: дипломна робота. Дубляни, 2022 р. 86 с.
Короткий огляд (реферат): Аналіз росту і розвитку травостою сортів люцерни свідчить, що більшу висоту рослини формували у першому укосі, при цьому сорт Родена, порівняно з сортом Оксітан, характеризувався вищим травостоєм. За масою окремі частини стеблостою люцерни також відрізнялись більшими величинами у сорту Родена, причому маса стебел і листя в обох сортів у першому укосі переважала другий укіс. Встановлено, що люцерна сорту Родена забезпечує більшу врожайність і поживність листостеблової маси, в результаті чого отримане з неї сіно є більш цінним для тварин в плані підвищення їх продуктивності.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/446
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kozlovsky_mag.pdfКваліфікаційна робота1,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.