Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/435
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСімора, Богдан Олександрович-
dc.date.accessioned2023-03-02T11:13:52Z-
dc.date.available2023-03-02T11:13:52Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСімора Б.О. Особливості формування продуктивності гороху залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/435-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractДослідження проводилися на чорноземах опідзолених. Вивчали районовані сорти гороху посівного – Готівський (контроль), Босфор, Отаман, Оплот, використовуючи сучасні технології вирощування цієї культури. За результатами досліджень встановлено, що найвищі показники врожайності зерна (4,1 т/га) одержано за сівби гороху сорту Оплот.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectperformanceuk_UA
dc.subjectгорохuk_UA
dc.subjectpeasuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.titleОсобливості формування продуктивності гороху залежно від сортуuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of the formation of pea productivity depending on the variety.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Simora_mag.pdfКваліфікаційна робота1,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.